Η επιλογή των πατζουριών συνάδει άμεσα με την αρχιτεκτονική του τοπίου και με την επίτευξη της μέγιστης ασφάλειας της οικίας σας.

Μαθαίνοντας από τους παλιούς και χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία στις κατασκευές μας δημιουργούμε πατζούρια υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Υπάρχουν πολλές επιλογές πατζουριών ως προς την μορφή (μονόφυλλα – δίφυλλα -τρίφυλλα – τετράφυλλα – εξάφυλλα) και ως προς την σύνθεση (με γρίλιες – με ταμπλάδες – με περιστρεφόμενες γρίλιες – με κομμάτι προβαλλόμενο – ίσια – με κάθετους ταμπλάδες – με συνδυασμό κάποιων εκ των άνωθεν). Η κάσα τους είναι αυτόνομη σε σχέση με το τζαμιλίκι και έχει την δυνατότητα να φέρει και αντικωνωπική σίτα.

Οι ταμπλάδες τους αποτελούνται από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή μεράντι για να εξασφαλίζουν τη μεγίστη αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες.

Οι μηχανισμοί των πατζουριών καθώς και τα μάσκουλα είναι της εταιρείας ROTO FENTRO.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής λευκού-μαύρου ή ασημί χρώματος ηλεκτροστατικής βαφής καθώς και inox (didieffe) με την μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα πέραν των καθιερωμένων να επιλέξει ένα χρώμα βαφής της αρεσκείας του για την βαφή των συγκεκριμένων εξαρτημάτων.

Εσωτερικά των υαλοστασίων υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ανοιγόμενων σκιαδιών από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή μεράντι σε διάφορα ταμπλαδωτά σχέδια επιλογής σας.

Οπτικό Υλικό

Ξύλινα ΚουφώματαΆλλα Προϊόντα