Στην entormia premium παρέχουμε υψηλής ποιότητας συστήματα ξύλινων κουφωμάτων, για την θωράκιση και την προστασία του χώρου σας.

Όλα τα κουφώματα κατασκευάζονται από ξυλεία ειδικών προδιαγραφών και με την κατάλληλη επεξεργασία επιτυγχάνουμε την σωστή ισορροπία σε περιβάλλον υγρασίας προς αποφυγή των στρεβλώσεων.

Η εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών μας, αναλαμβάνει να επιβλέπει όλα τα έργα με κάθε λεπτομέρεια μέχρι την ολοκλήρωση τους.

Με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών υποστηρίζουμε μεταγενέστερα τη συντήρηση και την επισκευή των κουφωμάτων για κάθε ένα από τα έργα μας.

Στην entormia premium αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικών προγραμμάτων (AutoCad, Alumil Cal, SchüCal, FP Pro, Rhino, 1992 Enterprise Kitchen), προτείνοντας κατάλληλες ιδέες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε έναν από τους πελάτες μας.

Στην entormia premium επιδιώκουμε να είμαστε άριστοι σε κάθε μας βήμα γι’ αυτό και λειτουργούμε βάσει ευρωπαϊκών και διεθνών κανόνων ποιοτικού ελέγχου των υλικών και των υπηρεσιών μας, ενώ τα προϊόντα μας έχουν σήμανση CE.

Παράδοση | Μεταφορά

Η μεταφορά και συσκευασία των υλικών μας είναι στην απολυτή ευθύνη μας κάτω από την ομπρέλα όλων των κανόνων ασφαλούς μεταφοράς και συσκευασίας για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Συντήρηση

Κατά την παράδοση δίνονται γραπτές οδηγίες συντήρησης των κουφωμάτων και των ξύλινων επιφανειών, προκειμένου να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής στο μέγιστο δυνατόν.

Τοποθέτηση | Εφαρμογή

Η εφαρμογή των κουφωμάτων στο χώρο σας γίνεται από πλήρως έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό απόλυτα ελεγχόμενο από τους έμπειρους εργοδηγούς της εταιρίας μας.

Ποιότητα

Η επιλογή της πρώτης ύλης κατασκευής των κουφωμάτων μας είναι Μεραντι, ιρόκο, νιαγκον, Μαλαισιανός δρυς. Όλα τα κουφώματα κατασκευάζονται από τρικολητή ξυλεία για αντοχή στις στρεβλώσεις.

Το ξύλο αφού περάσει τεχνητή ξήρανση αποθηκεύεται στο χώρο παράγωγης για 10 ημέρες προκειμένου να αποκτήσει τη σωστή υγροσκοπική ισορροπία σε περιβάλλον υγρασίας με ποσοστό 65% και θερμοκρασία 20o.

Η τελική του υγρασία θα είναι στο 12%.

Στερέωση | Σφράγιση

Τα υλικά σφράγισης είναι ειδικών προδιαγραφών προκειμένου να καλύπτουν τις απαιτήσεις των κλιματικών φαινομένων σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος.

Τα υλικά στερέωσης των κουφωμάτων εσωτερικά και εξωτερικά είναι ειδικών προδιαγραφών και πιστοποιημένα.

Το τελικό προϊόν πριν παραληφθεί από εσάς ελέγχεται ώστε να είναι της απόλυτου αρέσκειας σας.

Βαφή

Οι λάκες και τα βερνίκια βαφής των κουφωμάτων μας είναι υδατοδιαλυτά με 10 χρόνια εγγύηση βαφής.

Τα στάδια βαφής είναι τα ακόλουθα:

  • υπόστρωμα με primer
  • αποχαρτάρισμα
  • εφαρμογή κυρίως χρώματος
  • αποχαρτάρισμα
  • εφαρμογή χρώματος και τελικό φινίρισμα