Περιγραφή

Υψηλής ποιότητας σύστημα παραθύρων με ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων

Το Παράθυρο Schüco AWS 70 συνδυάζει αποτελεσματικές λύσεις για μια μεγάλη ποικιλία λειτουργικών, αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών απαιτήσεων σε ένα σύστημα: υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, στενές όψεις και ελκυστικά περιγράμματα φύλλων, καθώς και κρυφά, κλασικά χειροκίνητα ή ενσωματωμένα ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα για παράθυρα που ανοίγουν προς τα μέσα και προς τα έξω.

Με στρογγυλεμένο περίγραμμα φύλλου σε συνδυασμό με το αντίστοιχο πηχάκι τζαμιών, το σύστημα Schüco Window AWS 70 SL.HI (Soft Line) προσφέρει μια ελκυστική σχεδιαστική λύση. Με το λοξοτμημένο της εξωτερικό περίγραμμα, το σύστημα Schüco Window AWS 70 RL.HI (Residential Line) αποτελεί την πρώτη επιλογή για εκσυγχρονισμό ή για τις περιπτώσεις που επιδιώκεται οπτική έμφαση. Με το στενό της χαλύβδινο περίγραμμα, το σύστημα Schüco Window AWS 70 ST.HI (Steel Contour) είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αντικατάσταση παλιών παραθύρων από χάλυβα ή την τοποθέτηση παραθύρων με ελκυστική όψη χάλυβα σε νέες κατοικίες. Το σύστημα πρόσοψης Schüco AWS 70 WF.HI (Window Facade) διευκολύνει τις οικονομικές λύσεις με την όψη ορθοστάτη/τραβέρσας και πολλές σχεδιαστικές επιλογές.

Οφέλη

Ενέργεια

  • Τιμή Uf 1,6 W/(m²K) με πλάτος όψης 117 mm

Σχεδιασμός

  • Μεγάλη ποικιλία διατομών που συμπεριλαμβάνει 3 σχεδιαστικές σειρές: Residential Line, 
Soft Line και 
Steel Contour
  • Ανοιγόμενη/ανακλινόμενη λύση με χειρισμό με μανιβέλα για μεγάλες, βαριές μονάδες

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

  • Δυνατότητα λύσεων μηχανοκίνητων εξαρτημάτων με το Schüco TipTronic

Ασφάλεια

  • Αντιδιαρρηκτική προστασία δοκιμασμένη μέχρι την κατηγορία RC 3
  • Αύξηση της απόστασης από τη χειρολαβή στα 28 mm χάρη στην τοποθέτηση ενός γραναζοκιβωτίου σε κοιλότητα για διάτρηση (προαιρετικά)