Στην entormia premium παρέχουμε υψηλής ποιότητας συστήματα αλουμινίου, για την θωράκιση και την προστασία του χώρου σας.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη κουφωμάτων με ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών οι οποίοι επιβλέπουν και καθοδηγούν κάθε βήμα των εργασιών ενός έργου.

Στην entormia premium αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικών προγραμμάτων (AutoCad, Alumil Cal, SchüCal, FP Pro, Rhino, 1992 Enterprise Kitchen), προτείνοντας κατάλληλες ιδέες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε έναν από τους πελάτες μας.

Οι διατομές των συστημάτων αλουμινίου που χρησιμοποιούμε στην entormia premium βασίζονται σε υλικά καταξιωμένων πολυεθνικών εταιριών όπως η SCHUCO και η ALUMIL ενώ η κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους κουφωμάτων αλουμινίου είναι δική μας ευθύνη. Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε την υποστήριξη, τη συντήρηση ή την επισκευή των κουφωμάτων για κάθε ένα από τα έργα μας.

Για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας στην entormia premium λειτουργούμε σύμφωνα με τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς και διεθνής κανόνες και τα προϊόντα μας έχουν σήμανση CE.