Στην entormia premium σχεδιάζουμε και παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Στην entormia premium σχεδιάζουμε και παρέχουμε υψηλής ποιότητας συστήματα αλουμινίου, ξύλινα κουφώματα, πόρτες & παράθυρα, πόρτες εισόδου, συρόμενα συστήματα, υαλοπετάσματα, πέργκολες, αίθρια, ρολά, περιφράξεις, ντουλάπες, έπιπλα, κουζίνες και άλλες ειδικές κατασκευές.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη με ένα επιτελείο έμπειρων τεχνικών οι οποίοι επιβλέπουν και καθοδηγούν κάθε βήμα των εργασιών ενός έργου.

Στην entormia premium αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικών προγραμμάτων (AutoCad, Alumil Cal, SchüCal, FP Pro, Rhino, 1992 Enterprise Kitchen), προτείνοντας κατάλληλες ιδέες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε έναν από τους πελάτες μας.

Η κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους εργασίας είναι δική μας ευθύνη. Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε την υποστήριξη, τη συντήρηση ή την επισκευή για κάθε ένα από τα έργα μας.

Για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας, στην entormia premium λειτουργούμε σύμφωνα με τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς και διεθνής κανόνες και τα προϊόντα μας έχουν σήμανση CE.