Στην entormia premium δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, μετάλλου και ξύλου.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση, συστημάτων αλουμινίου και ξύλου σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Σε συνεργασία με πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου, ηγέτες στο είδος τους, όπως η ALUMIL και η SCHUCO, στην entormia premium χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους με αυστηρές προδιαγραφές υλικών και εξοπλισμού διασφαλίζοντας έτσι την εγγύηση καλής λειτουργίας.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να λειτουργούμε ως συνεργάτες για την καινοτομία και την ανάπτυξη και να προτείνουμε στους πελάτες μας νέες ιδέες και εξατομικευμένες λύσεις σε κλάδους της κατασκευαστικής βιομηχανίας.

Παράλληλα με την πολυετή παρουσία και δράση μας στην Ελληνική αγορά, στην entormia premium έχουμε εξαγωγική δραστηριότητα στην Αμερική και τον Καναδά. Στην εταιρία μας συνεργαζόμαστε με πλήθος αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, κατασκευαστών και επενδυτών από όλο τον κόσμο.

Παράδοση | Μεταφορά

Η μεταφορά και συσκευασία των υλικών μας είναι στην απολυτή ευθύνη μας κάτω από την ομπρέλα όλων των κανόνων ασφαλούς μεταφοράς και συσκευασίας για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Συντήρηση

Κατά την παράδοση δίνονται γραπτές οδηγίες συντήρησης των κουφωμάτων και των ξύλινων επιφανειών, προκειμένου να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής στο μέγιστο δυνατόν.

Τοποθέτηση | Εφαρμογή

Η εφαρμογή των κουφωμάτων στο χώρο σας γίνεται από πλήρως έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό απόλυτα ελεγχόμενο από τους έμπειρους εργοδηγούς της εταιρίας μας.

Γιατί εμείς εδώ στην entormia premium ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ευχαριστημένος πελάτης!